tisdag 8 juni 2010

Arbetarpartiet

Aftonbladet förnekar sig inte, man smörjer det rödgröna väl utslitna maskineriet med att rapportera att en ekonom, säger att "de inte vill ha den diskussionen". Vilken diskussion? När ska det gå upp för människor att "arbetarparti" inte nödvändigtvis är det samma som att propagera för högre bidrag när arbetslösa inte arbetar.
Det "nya arbetarpartiet" är nytt i Sverige eftersom det var det första parti som vill visa att ett parti som vill kalla sig det, är ett som arbetar för att det ska bli fler arbetstillfällen, inte mer bidrag åt dem som hade arbete innan de av någon anledning blev arbetslösa.

Alla reformpengar måste tas någonstans och om man vill stimulera ekonomin så tar man från de områden, där de gör minst nytta (ekonomisk nytta) och satsar pengarna där de arbetar (växer). Även de rödgrönas reformkostnader kommer att kosta pengar och tro det eller ej. Alla förändringar kommer att innebära en nota för gäldenärerna. Med andra ord Mig, dig och alla andra som betalar skatt! Och självklart mindre bidrag för dem som inte gör det.

Hade vi t.ex. haft rödgrön röra rinnande i Rosenbad, skulle det innebära att alla Svenskar idag skulle äga bilar som inte går att sälja för det pris som gör det lönsamt. Alla som arbetade på Volvo och Saab skulle med andra ord subventionera sin egen lön. Det är tur att vi hade en regering som ville bespara mig det och jag väljer gärna själv vilken bil jag köper;)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar